Accident pe DN1

Hila Ovidiu

O manevra neregulamentara efectuata de un sofer a dus la producerea unui accident rutier pe DN1 intre localitatie Scoreiu si Porumbacu. In urma impactului dintre cele 3 autoturisme o persoana a fost grav ranita.

Accidentul rutier s-a produs luni seara, dupa ora 21.00. Au fost implicate 3 autoturisme. Accidentul s-a produs din vina unui sofer de 26 de ani din Bacau care, in timp ce conducea un microbuz in care se mai aflau inca 3 persoane a vrut sa depaseasca un microbuz de marfa condus de un cetatean strain in varsta de 55 e ani. Din sens opus i-a venit insa o alta masina condusa de un brasovean de 27 de ani. Celui din urma i-a fost imposibil sa evite coliziunea cu microbuzul care a depasit neregulamentar. In zona traficul a fost blocat total si s-a reluat abia tarziu in noapte. Soferul vinovat de producerea accidentului este cercetat penal. Brasoveanul a fost ranit si a necesitat ingrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi lucrari pe autostrada

Autostrada Sibiu-Orastie se face praf bucata cu bucata. Daca pana acum s-a lucrat pe sectorul dintre Saliste si Cunta, acum se intervine si in zona Cristian. Aici au loc lucrari de asfaltare. Anuntul in privinta interventiilor a fost facut de catre reprezentantii CNADNR pe pagina de socializare. Povestea autostrazii Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro