Accident pe DN 7

Hila Ovidiu

Un grav accident rutier s-a produs in cursul zilei de miercuri in localitatea Boita. In urma acestuia mai multe persoane au ajuns la spital. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un conducator auto care a incercat o depasire periculoasa, a patruns pe contrasens si a lovit alte doua autoturisme care circulau regulamentar.

Politistii spun ca evenimentul rutier s-a petrecut in jurul orei 09.30 pe DN7 in Boita. De vina pentru producerea accidentului este un barbat in varsta de 39 de ani din Arges care, in momentul in care probabil a vrut sa depaseasca, a ajuns pe contrasens si a lovit doua masini care rulau regulamentar. Una dintre ele a fost lovita in lateral iar cea de-a doua frontal, proiectand-o in afara carosabilului.

Salvatorii ajunsi la fata locului au gasit doua persoane incarcerate. A fost activat planul rosu la fata locului iar victimele au fost transportate de urgenta la spital. Ranitii sunt barbati cu varste de 39, 48 si 49 de ani.  Un al patrulea ranit a refuzat transportul la unitatea medicala. I-a insotit insa pe raniti soferul vinovat de producerea evenimentului rutier. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Sibiu va acorda suport financiar elevilor care vor participa la o competiție internațională organizată de cel mai prestigios Institut tehnic din SUA

După ce la începutul acestei săptămâni Primăria Sibiu a premiat 400 de elevi care au obținut premii la olimpiadele școlare, instituția continuă să încurajeze performanța elevilor sibieni.Primarul Astrid Fodor va include pe ordinea de zisuplimentară a ședinței Consiliului Local din această lună un proiect de hotărâre prin care solicită aprobarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro