Accident pe Calea Cisnadiei

Hila Ovidiu

Un grav accident a avut loc in cursul serii pe Calea Cisnadiei. De vina pentru producerea evenimentului rutier a fost un conducator auto care nu a acordat prioritate.

Traficul a fost blocat in totalitate marti seara in jurul ore 22.40 dupa ce pe Cal;ea Cisnadiei s-a produs un accident rutier. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un conducator auto in varsta de 30 de ani din Sibiu care, in timp ce rula spre Cisnadie nu s-a asigurat in momentul in care a virat spre stanga pentru a intra pe Irina Rosetti si, neacordand prioritate, a lovit masina care circula regulamentar in sens opus. In urma impactului dintre cele doua autoturisme ambii soferi implicati au fost raniti si transportati la spital. Soferul aflat in masina condusa regulementareste un tanar in varsta de 28 de ani din Brasov.

Traficul in zona s-a reluat pe ambele sensuri abia dupa o ora de la producerea accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 eleve de 10 si multi nemultumiti de note la sesiunea de vara a bacalaureatului

Miercuri s-au publicat rezultatele la examenul de Bacalaureat. Peste 75% dintre candidati au obtinut nota de trecere. Ba mai mult, doua candidate au reusit chiar sa obtina media maxima. La polul opus se situeaza copiii care depun contestatii. Multi dintre candidati spun ca au fost evaluati incorect. In cursul zilei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro