Accident pe A1

Hila Ovidiu

2 persoane au ajuns la spital in urma unui accident produs la orele pranzului pe Autostrada A1. Traficul in zona a fost deviat pe banda de urgenta pentru cateva zeci de minute cat s-a intervenit pentru preluarea victimelor si scoaterea masinilor de pe carosabil.

images2 femei au tras o sperietura sora cu moartea in cursul acestei zile dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier produs pe A1. De vina pentru producerea evenimentului rutier este soferita care nu s-a asigurat la momentul la care a schimbat banda si a lovit din plin un alt autoturism care circula pe autostrada. Traficul a fost deviat pe banda de urgenta cateva zeci de minute bune pana cand a fost degajata zona. Ambele femei au fost transportate la spitalul din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sub control judiciar

Cei doi tineri care au incercat sa insele un politist din Sibiu prin metoda accidentul au fost lasati liberi de catre magistrati. Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu a decis aplicarea masurii de control judiciar. Cei doi tineri nu vor avea voie pentru urmatoarele 2 luni sa paraseasca Galatiul, localitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro