Accident mortal la Cristian

Hila Ovidiu

A fost sfarsitul lumii pentru un barbat de 65 de ani din Sibiu care din neatentie a produs un accident in urma caruia si-a pierduti viata. Insotitorul soferului mort a suferit mai multe traumatisme si a fost transportat la spital. Coliziunea extrem de violenta a avut loc la iesirea din Cristian spre Sacel. Circulatia a fost ingreunata in zona mai multe zeci de minute.

Si-a pierdut viata din neatentie. Vorbim despre un sofer care a provocat in aceasta dimineata un grav accident pe DN1 la iesirea din Cristian. Barbatul si-a pierdut viata dupa ce a iesit cu masina fara sa se asigure dintr-o parcare si a fost lovit din plin de un alt autoturism care circula regulamentar. Cu nimic vinovat de producerea tragediei soferul care a scapat ca prin minune fara nicio zgarietura povesteste cum s-a petrecut accidentul. Si politistii aflati la fata locului ii dau dreptate. Conducatorul auto care a provocat accidentul nu s-a asigurat la iesirea in trafic. Pentru a-l scoate pe barbat dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de cei de la descarcerare. La fata locului s-au aflat si doua ambulante SMURD. Impactul i-a fost insa fatal soferului vinovat. Celalalt pasager aflat in masina grav avariata a fost ranit usor. Despre cea de-a doua victima medicii spun ca are cateva coaste rupte si un traumatism toracic, dar ca din fericire este in afara oricarui pericol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concert de Anul Nou la Sala Thalia

Traditie pastrata cu sfintenie de patru ani incoace. In seara de 31 decembrie Sala Tgalia din Sibiu va fi gazda Concertului de Anul Nou. Spectacolul de opera se va repeta in seara de 1 ianuarie.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro