Accident mortal

Hila Ovidiu

Accident teribil pe DN1 in apropiere de Cristian. Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de catre un sofer neatent si proiectat intr-un TIR.

acc

Accidentul s-a produs duminica seara in jurul ore 20 .00 pe DN1 in apropierea localitatii Cristian. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un barbat de 58 de ani din Cristian. Acesta s-a angajat in efectuarera unui viraj la stanga pentru a intra intr-o parcare, a intrat pe contrasens fara sa se asigure si a lovit o motocicleta pe care a proiectat-o intr un tir aflat in stationare. Motociclistul circula regulamentar. In urma accidentului a rezultat decesul motociclistului de 33 de ani. Acesta a murit nevinovat dat fiind faptul ca la momentul impactului circula regulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Daca inveti, poti!!!

Aproape 70 la suta dintre cei care au dat bacalaureatul in aceasta sesiune au reusit sa obtina note de trecere. O fetita de la Colegiul National Octavian Goga a reusit chiar performanta de a obtine media 10. Tanara vrea acum sa se indrepte spre medicina. Speriati de dezastrul de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro