Accident la Medias

Hila Ovidiu

Accident la Medias. 3 masini s-au facut praf si 4 persoane au fost ranite. De vina pentru producerea evenimentuui rutier este un barbat de 82 de ani.

imagesAccidentul s-a petrecut in aceasta dimineata la ora 08.00. de vina pentru producerea acestuia este un octogenar. Batranul din Blajel se deplasa cu masina spre iesirea din Medias cand din cauza nepastrarii distantei regulamentare in mers a intrat in coliziune cu un autoturism oprit regulamentar in fata unei treceri de pietoni. In urma impactului masina lovita de batran a fost proiectata intr-o alta masina stationata in dreptul aceleiasi treceri de pietoni. Cele 3 masini implicate in evenimentul rutier au fost avariate iar in urma coliziunii au fost ranite 4 persoane. Din fericire acestia nu au suferit rani grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot de lemne prins in fapt

La 65 de ani este cercetat penal pentru furt de lemne. Vorbim despre un barbat din Altana prins in padure chiar in timp ce taia copacii. Barbatul risca acum sa isi petreaca batranetea dupa gratii. Ziua cu 3 ceasuri rela a fost duminica pentru un barbat de 65 de ani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro