Accident din neatentie

Hila Ovidiu

Doi copii au ajuns miercuri in spital cu rani usoare dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat in sant, pe Calea Surii Mici. Soferul masinii in care erau copiii depasea o autovidanja, in momentul in care aceasta a virat brusc stanga.

Accident spectaculos pe Calea Surii Mici din Sibiu. Un autoturism care depasea o autovidanja s-a rasturnat in sant in momentul in care vidanja a virat brusc stanga. Soferul autoturismului spune ca celalalt conducator auto nu a semnalizat intentia de a vira stanga, iar conducatorul vidanjei il contrazice, spunand ca soferul care s-a angajat in depasire nu a observat semnalizarea. In autoturism se aflau cinci persoane, trei adulti si doi copii. Singurii care au avut de suferit in urma accidentului au fost copii, care au scapat doar ca rani usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doctorul Cristian Rachitean, in vizita la Sibiu

Cunoscutul medic Cristian Rachitean, celebru in tara si peste hotare, le-a vorbit sibienilor despre puterea de vindecare prin spiritualitate. Sibianul plecat de peste 30 de ani din tara lucreaza la New Yourk, unde trateaza, de la oameni simplii, la vedete de cinema. Cunoscutul medic Cristian Rachitean, s-a aflat luni la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro