A vrut sa fuga de politisti. Incercare esuata!

Hila Ovidiu

Urmarire ca in filme noaptea trecuta pe Calea Cisnadiei. Un pusti de 19 ani a incercat sa fuga cu masina din calea politistilor mergand chiar pe contrasens. Tanarul a fost blocat in trafic la cateva minute dupa. De ce a fugit? Urcase la volan desi nu detinea permis de conducere.

indexActiune ca in filme pe o strada din Sibiu. Vorbim despre o urmarire ca in filme produsa la miezul noptii pe Calea Cisnadiei. Acolo, un tanar in varsta de 19 ani, in timp ce se afla la volan, a observat in trafic politistii rutieri si chiar in fata acestora a virat brusc si-a schimbat directia de deplasare si a plecat pe contrasens. Oamenilor legii au observat insa stangaciile tanarului asa ca l-au somat sa traga pe dreapta. Baiatul a refuzat si a incercat sa fuga. A fost dat prin statie si blocat in trafic in doar cateva minute. Luat la bani marunti, pustiul a fost nevoit sa le spuna politistilor ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Distractia tanarului s-a incheiat cu un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unii sibieni pot fi civilizati doar cu amenzi

De cand nu mai au frica utilajului de ridicari sibienii parcheaza care pe unde apuca. Asa de face ca trecerile de pietoni, zonele in care parcarea este interzisa sau chiar portile de acces ale gospodariilor s-au transformat subit in locuri de parcare. S-au dat si amenzi insa se pare ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro