A murit Sebastian Papaiani

Hila Ovidiu

Dupa Ioan Gyuri Pascu inca un actor de mare valoare paraseste scena de pe Pamant pentru a juca in Ceruri. Este vorba despre Sebastian Papaiani. Actorul s-a stins din viata in aceasta dimineata la varsta de 80 de ani.

Actorul Sebastian Papaiani a parasit definitiv scena lumeasca in aceasta dimineata la varsta de 80 de ani. Sanatatea artistului era subreda inca de la inceputul anului. In luna mai a suferit un atac cerebral in urma caruia a fost imobilizat la pat luni de zile.

Sebastian Papaiani a vazut lumina zilei intr-o zi calda de august in 1936 la Pitesti. A inceput ca actor amator iar ulterior a urmat cursuri specializate pe teatru. Si-a petrecut intreaga viata pe scena sau in platourile de filmare. A facut istorie cu aparitiile din “Pacala”, “Brigada Diverse”, “B.D. la munte si la mare” sau “Nea Marin miliardar”. Decesul marelui actor vine la doar o zi dupa ce o alta stea a Romaniei a plecat din aceasta lume. Este vorba despre Ioan Gyuri Pascu mort luni dimineata la varsta de doar 55 de ani.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Somaj pentru tineri

Tinerii care au sustinut bacalaureatul in toamna si nu merg mai departe sau nu se angajeaza pot beneficia de somaj. Pana acum si-au depus dosarele de somaj aproximativ 40 de absolventi. Pentru a beneficia de somaj tinerii absolventi ai promotiei de toamna 2016 trebuie sa isi depuna dosarele in maxim […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro