A murit la locul de munca!

Hila Ovidiu

Dupa asistenta de la Pediatrie care si-a pierdut viata din cauza surmenajului de la serviciu, un alt caz socheaza Sibiul. De aceasta data este vorba despre o infirmiera de la Spitalul Judetean care s-a stins chiar in timpul programului. Reprezentantii spitalului spun ca pe sectia pe care femeia isi desfasura activitatea nu era lipsa de personal.

La aproximativ o saptamana de zile de cand o asistenta de la Spitalul de Pediatrie s-a stins, un alt caz socheaza intreaga tara. De aceasta data este vorba despre o infirmiera. Femeia s-a stins chiar in timpul programului de lucru. Angajata spitalului a fost gasita de colegi, transportata la urgente insa pentru ea nu s-a mai putut face nimic. Femeia a murit din cauza unui stop cardio-respirator aparut in urma unui edem pulmonar.

Infirmiera era angajata a Spitalului Clinic Judetean Sibiu inca din anul 1994. Reprezentantii spitalului spun insa ca pe sectia de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice nu exista deficiente de personal si nu se fac ture de noate. Singurele exceptii sunt zilele de sambata si duminica sau sarbatorile legale cand programul este de 12 ore si nu de 8 asa cum este normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiectul privind conversia creditelor in franci elvetieni a trecut de Camera Deputatilor

Proiectul privind conversia creditelor in franci elvetieni a fost votat in cursul acestei zile. Deputatii l-au votat cu peste 200 de voturi pentru. Camera deputatilor este for decizional in aceasta cauza. Veste buna pentru cei cu credite in franci elventieni. Proiectul conversiei a trecut cu brio de Camera Deputatilor, camera […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro