A inceput Stagiunea de vara

Hila Ovidiu

De vineri si pana duminica inclusiv sibienii sunt asteptati cu mic cu mare la Teatrul Gong. Aici are loc “Stagiunea de Vara”. Festivalul international se afla deja la cea de-a V-a editie. Trupe de prestigiu din Italia, Germania, Grecia, Bulgaria, Ungaria si Romania vor urca pe scena in acest weekend.

Vineri inainte de pranz a debutat editia cu numarul 5 a festivalului international “Stagiunea de Vara”.Spectacole de calitate pentru toate categoriile de varsta vor avea loc de vineri si pana duminica inclusiv. La Festivalul International “Stagiunea de Vara” participa trupe din mai multe tari. Teatrul Gong va fi reprezentat si prin deja celebrele ateliere de creatie intitulate sugestiv “Teatru de umbre. Atelierele se adreseaza copiilor cu varste intre 9 si 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-au incheiat lucrarile de modernizare la DJ 106 Sibiu-Agnita

S-au incheiat lucrarile la drumul Sibiu-Agnita. Au fost modernizati mai bine de 50 de kilometri de drum judetean in aproximativ 3 ani si jumatate.  Valoarea totala a proiectului a fost  de aproape 50 de milioane de lei. Proiectul a fost realizat pe fonduri europene. Proiectul pentru modernizarea drumului judetean Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro