A inceput asfaltarea strazilor de pamant

Hila Ovidiu

Veste buna pentru locuitorii din 5 cartiere sibiene. Au inceput lucrarile pentru strazile de pamant. O parte dintre strazi vor fi insa complet inchise traficului pana la finalizarea interventiilor.

S-a dat startul asfaltarii strazilor de pamant. Vor intra in lucru artere din 5 cartiere ale orasului. Acestea vor fi asfaltate cu banii proveniti din ultimul credit BERD. In zona Obor-Viitorului se va interveni  pe strazile Oltului si Smighelschi pentru retelele de apa, canalizare, canalizare pluviala si canalizare metropolitana. Apoi va fi modernizat iluminatul public, trotuarele, carosabilul si vor fi trasate locuri de parcare. In zona Lupeni sunt programate pentru interventii strazile Porumbeilor si Randunelelor. Si aici constructorul va moderniza retelele de apa, canalizare, canalizare pluviala, cablaj metropolitan, extindere de iluminat public, amenajare de locuri de parcare si acolo unde va fi posibil alveole inierbate pentru arbori. Zone verzi vor fi amenajate si pe strazile Parului si Visinilor din Cartierul Marmelada. In zona Piata Cluj vor avea loc lucrari pe strazile Narciselor si General Balan iar in Lazaret pe strazile Balantei si Turgheniev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Potential accident de munca la Telecabina din Balea

Un tanar de aproximativ 20 de ani s-a acidentat joi in Balea. Baiatul a fost lovit de telecabina. Un echipaj SMURD l-a adus la Spitalul din Sibiu. Din primele informatii este vorba despre un tanar in varsta de aproximativ  20 de ani care lucra la telecabina din Balea. Baiatul s-ar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro