A furat obiecte in valoare de 10 mii de lei

Hila Ovidiu

Un barbat de 41 de ani a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile dupa ce in cursul lunii februarie a comis un furt din locuinta. De acolo a plecat cu bunuri in valoare de 10 mii de lei. Politistii incearca acum sa stabileasca intreaga activitate infractionala a hotului.

indeBarbatul retinut are 41 de ani si este domiciliat in Vaslui. Acesta locuia insa de ceva vreme fara forme legale in Sibiu. in noaptea de 13 februarie, in incercarea de a face bani, barbatul a patruns prin efractie intr-o locuinta din municipiul Sibiu de unde a furat tot ce i-a aparut in cale. Prejudiciul creat astfel se ridica la 10 mii de lei. Hotul a ajuns in cele din urma in mana politistilor de la Investigatii Criminale. In cele 30 de zile de arest preventiv politistii vor incerca sa stabileasca intreaga activitate infractionala a vasluianului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se redeschid santierele orasului!

Primavara vine cu…santiere in oras. Pe Otelarilor au fost deja reluate lucrarile, iar pe Lyon se va deschide santierul in aceasta saptamana. Din 11 martie incep lucrari si pe strada plugarilor. Primul santier redeschis in aceasta primavara este cel de pe Otelarilor. Aici lucrarile la retele au inceput inca din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro