A furat o masina si a condus-o fara permis, 75 de kilometri

Hila Ovidiu

Un pusti in varsta de 17 ani risca sa isi faca majoratul dupa gratii. Tanarul a sustras acumulatorii unui autoturism, a mers cu ei in curtea vecina, a luat o masina de acolo si a condus 75 de kilometri desi nu avea permis. Aventura adolescentului s-a terminat prost pentru ca a fost prins de politisti.

Inconstienta si nevoia de adrenalina il pot arunca multi ani dupa gratii pe un pusti din Carta. Baiatul, in varsta de 17 ani, a comis o infractiune la jumatatea lunii. Mai exact, a intrat intr-o curte, a furat niste acumulatori de masina iar ulterior s-a strecurat in alta curte de unde a furat o masina cu totul. A condus-o aproape 75 de kilometri. Distractia lui s-a terminat la momentul la care a fost prins de politisti. Dupa ce a fost documentata intreaga activitate infractionala minorul a ajuns in fata magistratilor.
Daca judecatorii decid inchiderea acestuia, minorul si-ar putea sarbatori majoratul dupa gratii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

22 de accidente rutiere in care au fost implicati biciclisti

Chiar daca suntem indemnat sa folosim bicicletele in detrimentul masinii proprii pentru a proteja mediul, daca optam pentru prima varianta de transport avem nevoie de noroc si maxima atentie in trafic. Pistele pentru biciclisti din Sibiu nu sunt tocmai sigure. De la inceputul anului si pana in prezent au avut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro