A doua sansa pentru diploma de bac

Hila Ovidiu

Aproape 500 de absolventi de liceu isi incearca inca odata norocul in speranta ca vor reusi sa obtina diploma de bacalaureat. Din 16 august incep probele orale iar din 22 august cele scrise.

Cei care au avut corigente din vara sau care au picat bacalaureatul in sesiunea de vara sau in alti ani au acum o noua sansa de a obtine diploma pentru examenul de maturitate. Corigentele s-au dat deja zilele acestea iar vineri cei care au luat note de promovare se vor putea inscrie in examenul de bacalaureat. Pana acum s-au inscris aproape 500 de candidati. Probele orale se vor sustine din 16 si pana in 19 august. Greul incepe insa abia din 22 august. Atunci este programata prima proba scrisa, cea de limba romana. acolo unde este cazul, o zi mai tarziu, se va sustine proba scrisa de limba materna. In 24 august aspirantii la diploma de bacalaureat vor sustine proba obligatorie a profilului iar in 26 august proba la alegere in functie de profil si specializare. Primele rezultate vor fi afisate in 29 august. Tot atunci intre orele 16.00 si 20.00 cei nemultumiti vor putea depune contestatii. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 1 septembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In arest preventiv

Barbatul acuzat ca a violat si talharit o femeie pe malul Cibinului a fost arestat preventiv. Acesta va sta dupa gratii cel putin 30 de zile, timp in care procurorii vor continua cercetarile. Tanarul de 25 de ani este la cea de-a doua incalcare a legii. Anul trecut a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro