A cumpărat un pepene verde iar când l-a tăiat din el curgea spumă

Hila Ovidiu

Un maramureșan a avut parte de o situație neplăcută când a vrut să mănânce pepenele verde pe care-l cumpărase de la supermarket. Când a vrut să taie pepenele, din el a început să curgă spumă albă.

Maramureșanul a cumpărat de la supermarket-ul Kaufland din Baia Mare, un pepene de 8 kilograme și s-a dus cu el acasă ca să-l taie și să-l consume. Toate bune și frumoase, numai că bărbatul a avut o surpriză neplăcută când a înțepat cu cuțitul, pepenele.

Bărbatul a declarat pentru ActualMM.ro că timp de trei ore, din pepene a curs spumă albă. Maramureșanul a fotografiat pepenele spumegând și după ce fructul nu a mai eliminat niciun fel de spumă, bărbatul și-a luat inima în dimți și a tăiat în patru bucăți pepenele.

Deși nu mai poate consuma sub nicio formă pepenele, bărbatul spune că nu va depune reclamație nici la Kaufland și nici la Protecția Consumatorului, pe motiv că nu are timp de pierdut.

Pățania lui Cristi i-a pus în gardă pe băimăreni care acum sunt cu băgare de seamă când merg să cumpere pepene verde de la Kaufland.

Cititorul nostru susţine că nu s-a întors la magazinul de la care l-a cumpărat şi nici nu va depune plângere la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului pentru că nu are timp de pierdut.

 

sursa: www.exclusivnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Curtea de Apel București a respins arestarea lui Nicușor Constantinescu

Curtea de Apel București a respins marți, arestarea lui Nicușor Constantinescu, dispusă de Tribunalul București, pe motiv de ședere ilegală în Statele Unite. Nicuşor Constantinescu poate răsufla ușurat. Pe numele său nu va mai fi emis un mandat de arestare internațional pentru că a depășit perioada convenită cu DNA, privind […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro