A crescut numarul virozelor

Hila Ovidiu

Numarul infectiilor respiratorii a crescut vazand cu ochii in aceasta saptamana. Cifra imbolnavirilor se apropie de 1900 de raportari. si cazurile de afectiuni pulmonare a fost in crestere.

Cresterea pentru aceasta perioada in ceea ce priveste infectiile respiratorii a fost de peste 67 de procente. Cele mai multe cazuri, adica peste 35 la suta din totalul imbolnavirilor s-au inregistrat la persoane cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani. S-a constatat o crestere a numarului de imbolnaviri si in comparatie cu aceeasi perioada din 2012. Si numarul de afectiuni pulmonare a crescut in aceasta perioada. Cea mai mare parte a bolnavilor intra in aceeasi categorie de varsta ca si cei cu infectii respiratorii. Mai multi copii care au facut forme grave de pneumonie au necesitat internare. Medicii ne avertizeaza ca in cateva saptamani un val de gripa va lovi si tara noastra. Acestia atrag atentia asupra faptului ca vaccinarea antigripala este cea mai la indemana si cea mai sigura metoda de protectie in fata virusului care face ravagii in Statele Unite si unele tari europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bugetul Sibiului prinde contur

Bugetul municipiului incepe sa prinda contur. Acesta este estimat la peste 384 de milioane de lei. Suma este cu 22 de procente mai mare decat cea din 2012. Bugetul propus pentru acest an este cu peste 44 de milioane de lei mai mare decat cel de anul trecut. Acesta ajunuge […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro