A crescut numarul de pneumonii

Hila Ovidiu

Mai putine viroze, mai putine infectii respiratorii acute dar mai multe pneumonii si un nou caz de gripa. Cu asta se confrunta sibienii la ora actuala. De vina este in primul rand vremea schimbatoare.

Scaderea numarului de infectii respiratorii acute este una semnificativa. Vorbim despre o diminuare a cifrei bolnavilor cu peste 30 de procente fata de saptamana anterioara. Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre numarul pneumoniilor. La capitolul afectiuni pulmonare de sezon printre cei mai afectati au fost copiii cu varste de pana la un an. 19 dintre acestia au fost internati. De vina pentru imbolnaviri sunt oscilatiile de temperatura. Adesea oamenii pleaca din case imbracati gros, dar pana la sfarsitul zilei renunta la o parte dintre ele. Medicii ne avertizeaza ca daca vrem sa evitam intalnirea cu medicul trebuie sa ne imbracam si sa ne alimentam corespunzator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii sunt chemati la urne in 10 iunie

Data alegerilor locale fixata prin Hotarare de Guvern. Executivul a decis ca in data de 10 iunie sa se dea marea batalie locala. Atunci vor fi alesi primarii, consilierii locali municipali si judeteni si bineinteles presedintii consiliilor judetene. Programul dupa care se vor derula etapele premergatoare alegerilor va debuta cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro