A cazut cortina peste editia aniversara a FITS

Hila Ovidiu

Editia cu numarul 25 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu si-a inchis portile in noaptea dinspre duminica spre luni. Organizatorii spun ca evenimentul aniversar a fost un real succes si a deschis si mai mult portile orasului spre intreaga lume. Momentul cel mai asteptat de catre sibieni a fost fabulosul foc de artificii.

Asa s-a incheiat in aplauzele a zeci de mii de spectatori editia aniversara cu numarul 25 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Avand ca tema pasiunea, festivalul a adus pe meleagurile noastre artisti din toate colturile lumii.

La editia din acest an au fost prezenti peste 3300 de artisti din 73 de tari. Acestia au avut 525 de reprezentatii in peste 70 de locatii. Bugetul festivalului din acest an a fost de asemenea unul record. Vorbim despre aproape 13 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Diaspora pregateste un amplu protest pentru luna august, la Bucuresti

Se intetesc protestele la Sibiu. In weekend cateva zeci de oameni au participat la marsul „Fara penali in functii publice”. Dupa “Va vedem” si “Rezist” a venit randul sibienilor care sustin miscarea “Fara penali in functii publice” sa iasa in strada. Mai bine de 30 de oameni au stat in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro