9 tone de alimente de baza vandute din magazinele CARP

Hila Ovidiu

Mai bine de 9 tone de alimente de baza. Atatea s-au vandut de la magaziunul de tip economat al CARP in ultima luna. Zaharul si uleiul au fost cele mai solicitate produse. Pensionarii se inghesuie sa isi cumpere alimente de aici in incercarea de a economisi cativa banuti.

Sute de sibieni isi fac aprovizionarea in fiecare luna cu alimente de baza de la CARP. Pentru ca aici faina, orezul, malaiul, zaharul, grisul si uleiul se vand la preturi fara adaos comercial. Spre exemplu, un pensionar membru al Casei de Ajutor Reciproc poate cumpara un kilogram de faina la pretul de 1,4 lei. O punga de zahar costa 2,4 lei iar un litru de ulei se comercializeaza la pretul de 3,9 lei. o punga de malai costa 1,4 lei, una de orez 2,7 lei iar o punguta de gris se vinde cu un leu. Pensionarii pot achizitiona maxim 5 litri sau kilograme dintr-un singur tip de aliment intr-o luna. Cele mai multe alimente au fost vandute in luna aprilie a acestui an. Atunci s-au comercializat 15 tone de alimente de baza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Weekend de foc pentru cadrele ISU

A fost un weekend intens pentru angajatii de la ISU. Au avut sute de interventii la sfarsit de saptamana. Cele mai multe au fost cazuri medicale preluate de SMURD insa le-a fost solicitat ajutorul si pentru mai multe accidente rutiere, pentru incendii si deblocarea din casa a unor persoane cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro