88 de angajatori recruteaza forta de munca

Numarul locurilor de munca vacante ramane scazut in aceasta perioada. Pentru aceste zile fac angajati 88 de agenti economici din judet care ofera spre ocupare putin peste 950 de posturi. La mare cautare sunt muncitorii necalificati.

Printre cei cu studii superoare se cauta administratori de societati comerciale, agenti de vanzari, asistent manageri, directori de vanzari, ingineri, specialisti in contabilitate, sefi de birou sau specialisti in domeniul contabilitatii.

Oferta dedicata celor cu studii inalte reprezinta insa doar 5 la suta din totalul posturilor vacante.

Cele mai multe locuri de munca ce pot fi ocupate in aceasta saptamana sunt pentru persoane care au studii medii insa nu sunt exclusi nici absolventii de scoala primara sau gimnaziu.

Printre cei interesati de un loc de munca stabil angajatorii cauta agenti de securitate,ajutoare de bucatar sau de ospatar, asfaltatori, barmani, cameriste, bucatari, confectioneri, dulgheri sau electricieni. La mare cautare sunt lucratorii comerciali si soferii. Recordul de posturi vacante insa vine din domeniul confectiilor. Se cauta sute de muncitori necalificati. Posturi disponibile mai sunt pentru femei de serviciu, lacatusi mecanici, instalatori, masinisti, pavatori, patiseri, operatori, preparatori de inghetata, paznici, sudori, vanzatori sau secretare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie, radar!

Se anunta o saptamana plina pentru politistii sibieni! Vor fi razii pe viteza in tot judetul. Actiunile sunt parte a calendarului TISPOL. In incercarea de a preveni numarul mare de evenimente rutiere care se produc din cauza vitezei, politisii rutieri ies din nou in strada! Se anunta 7 zile de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro