8 Martie sarbatorit de catre doamnele de varsta a treia

Hila Ovidiu

Doamnele de varsta a treia au sarbatorit mai devreme ziua de 8 martie. Acestea s-au strans la Casa Armatei unde au participat la o petrecere pe cinste. Sarbatoritele au fost doamne cu varste intrre 70 si 100 de ani!.

05.03.2015 15:58Au trecut de multa vreme de prima tinerete, ba chiar si de a doua, insa nu si-au pierdut nicio clipa pofta de viata in ciuda greutatilor pe care le-au avut de trecut de-a lungul timpului. Sunt zeci de femei puternice, care au muncit si au trait in Sibiu, iar acum, ajunse la varsta a treia s-au gandit ca trebuie sa sarbatoreasca asa cum se cuvine. Si ce moment era mai potrivit pentru o astfel de sarbatoare daca nu cel din apropierea Zilei Femeii. La Cercul Militar, doamne cu varste respectabile, intre 70 si 100 de ani, au petrecut in cinstea lor si in cinstea zilei de 8 martie pana tarziu in noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sanatate protejata cu suplimente alimentare naturale

Vreti sa tineti tot postul pascal dar sa nu va periclitati sanatatea? Folositi suplimentele alimentare. Catina si spirulina sunt doua dintre cele mai cautate suplimente naturale care nu ingrasa si protejeaza sanatatea. In timpul postului, proteinele si substantele continute de alimentele interzise pot fi cu usurinta asimilate din alimentele de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro