74 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 1913 de cazuri de viroză

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 10.03.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 74 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 1913 de cazuri de viroză.

Astăzi cursurile sunt suspendate clasa a I-a C de la Școala Gimnazială ”Regina Maria” Sibiu, la clasa a II-a A de la Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu și la Grădinița cu program prelungit ”Căsuța Poveștilor” Sibiu, de suspendarea cursurilor fiind afectați 319 de elevi și preșcolari.

Ca urmare a deciziei Consiliului Nașional pentru Situații Speciale de Urgență, în unitățile de învățământ de stat și particular din județul Sibiu, precum și la nivel național, cursurile elevilor vor fi suspendate în perioada 10 – 22.03.2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reținuți după ce ar fi lovit oameni pe stradă pe motiv că nu sunt priviți cum se cuvine

La data de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Mediaș au reținut doi medieșeni, în vârstă de 18, respectiv 19 ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de lovire sau alte violențe. În fapt, cei doi tineri sunt bănuiți că, în perioada ianuarie – […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro