7 zile de vanatoare a vitezomanilor

Hila Ovidiu

Se anunta sanctiuni drastice pentru toti soferii care iubesc viteza. Actiunile rutiere se deruleaza concomitent, la nivel international, pe parcursul intregii saptamani si au ca scop combaterea nerespectarii regimului legal de viteza. In judetul nostru au avut loc din cazua vitezei 14 accidente rutiere grave.

Atentie, radar! Politistii rutieri din intreaga tara vaneaza saptamana aceasta toti vitezomanii. Se anunta actiuni de amploare! Actiunile se vor desfasura cu precadere pe segmentele de drum pe care au fost inregistrate evenimente rutiere grave. La nivel national in primele 3 luni ale anului au avut loc peste 2700 de accidente rutiere in urma carora si-au pierdut viata 358 persoane si au fost grav ranite alte aproape 1600. Un sfert din totalul accidentelor s-au produs din cauza vitezei excesive sau neadaptate la conditiile meteo. In judetul nostru in primul trimestru al anului s-au produs 34 de acciente rutiere grave soldate cu 5 decese si 40 de raniti grav. Viteza a fost pe primul loc in topul cauzelor de producere a accidentelor rutiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se actualizeaza PUG-ul

Au inceput demesurile pentru actualizare Planului Urbanistic General. Varianta dupa care se lucreaza la momentul de fata a fost adoptata in 2011. Noua versiune ar putea fi gata in 36 de luni. La 5 ani de cand a intrat oficial in vigoare dupa ce a fost votat de catre consilierii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro