7 parcuri din Sibiu, controlate de ANPC

Majoritatea locurilor de joaca din Sibiu sunt sigure! Sau cel putin asa sustin inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor care au derulat timp de mai bine de doua saptamani controale in parcurile din 27 de judete printre care si Sibiul.

La nivel national au fost gasite nereguli grave pentru care s-au aplicat 65 de amenzi in valoare de peste 320 de mii de lei. La Sibiu insa au fost gasite doar deficiente minore, majoritatea cauzate de acte de vandalism. Vorbim de exemplu despre lipsa unui cos de gunoi…

Controalele vin dupa ce , in mai multe judete ale tarii in cursul acestui an au fost cazuri in care copiii s-au accidentat incercand sa foloseasca echipamente de joaca deteriorate.

Un accident in locul de joaca a avut loc si in Sibiu insa in luna aprilie a anului trecut. Atunci o fetita in varsta de 11 ani a ajuns la spital cu rani la cap si coloanda dupa ce barna unui tobogan s-a desprins si a cazut peste ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibian talharit si lasat in mijlocul drumului

In timp ce politistii se chinuie sa informeze populatia cu privire la masurile care trebuiesc luate pentru a evita talharii si talhariile, cei certati cu legea gasesc in permanenta metode noi de a profita de inocenta sibienilor. Un barbat in varsta de 40 de ani a tras o sperietura sora […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro