7 dosare penale pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Val de infractiuni rutiere in weekend. Politistii rutieri au intocmit in doar 48 de ore 7 dosasre penale soferilor certati cu legea. Alcoolul la volan si conducerea fara permis s-au numarat printre cele mai des intalnite fapte penale.

Primul ghinionist incaput pe mana politistilor este un barbat din Olt in varsta de 30 de ani. Acesta avea inca de anul trecut permisul suspendat dupa ce a provocat un accident rutier mortal in Arad. Conducatorul auto s-a ales cu dosar penal. Aceeasi soarta a avut-o si un tanar in varsta de 28 de ani din Saliste care a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,00 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Tot beat la volan a fost prins si un sibian in varsta de 31 de ani. Pentru prinderea lui insa oamenii legii au fost nevoiti sa recurga la o urmarire ca in filme. Politistii i-au cerut sa opreasca initial pe Soseaua Alba Iulia pentru un control de rutina. Barbatul a refuzat insa oprirea si si-a continuat drumul, cu politistii pe urma lui, pe Alba Iulia, Calea Turnisorului si Ion Agarbiceanu. Pe ultima strada, din cauza vitezei, barbatul a pierdut controlul volanului si s-a oprit cu masina in poarta unei societati comerciale. In cazul acestui conducator auto etilotestul a indicat o valoare de 0,69 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Politistii au constatat si faptul ca barbatul nu detinea permis de conducere. Acum are dosar penal cu 2 capete de acuzare. La volan fara permis a fost prins si un tanar in varsta de 22 de ani dar si alti doi minori de 17 ani. Un alt sofer a avut aceeasi soarta dupa ce a fost prins  la volan cu o alcoolemie de 0,55.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie...

Aproximativ 100 de protestatari au venit si luni in fata sediului PSD din Sibiu. Acestia au adus cu ei foi pe care au scris versuri ale lui Eminescu, citate apartinand acestuia si apeluri la normalitate. Pe -7 grade aproximativ 100 de sibieni si-au reluat si luni la orele pranzului locul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro