7 arestati

Hila Ovidiu

7 dintre cei 17 suspecti in cazul camatariei au fost arestati preventiv. Printre ei se afla si unul dintre cei doi notari. Mandatul de arestare a fost emis pentru o perioada de 29 de zile. Acestia au fost ridicati in urma unor perchezitii domiciliare efectuate la inceputul saptamanii. Printre cei care au depus plangeri la Politie impotriva camatarilor se numara si 2 sibieni.

6 dintre camatari si unul dintre cei doi notari suspectati ca le facilitau actele la limita legii pentru aintra in posesia bunurilor obtinute de la pagubiti sunt arestati pentru 29 de zile. Pana la decizia de arestare acestia au fost judecati ore bune. Mandatele de arestare au venit abia dupa miezul noptii. Printre cei care au depus plangeri impotriva grupului infractional se numara si 2 sibieni. Seful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea spune ca oamenilor le-a fost efectiv frica si ca poate de aceea numarul de plangeri este atat de mica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Casa mistuita de flacari

O casa din Oraca s-a facut scrum in aceasta dimineata. Proprietarul ei, un batran de 78 de ani a fost la un pas sa arda de viu. Din fericire din locuinta in flacari l-au scos vecinii cu putin inainte de sosirea pompierilor. Barbatul si sotia acestuia au ramas insa in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro