6 nou-nascuti de Paste, la Sibiu

Hila Ovidiu

In acest an, iepurasul a venit cu cate un copil in dar pentru 6 mamici din Sibiu. Daca in noaptea de Inviere nu s-a nascut niciun copil, in  prima zi de Paste la maternitatea din Sibiu au vazut lumina zilei 6 bebelusi, 4 baietei si 2 fetite.

Ziua de Paste a fost una norocoasa pentru 6 familii din Sibiu. Iepurasul le-a adus in dar cel mai frumos cadou posibil, cate un copil. Daca in noaptea de Inviere la maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu nu a fost inregistrata nicio nastere, in Ziua de Pasti au venit pe lume 6 bebelusi. Primul nou nascut a fost un baietel, care a vazut lumina zilei la ora 9 si 20 de minute. El a fost urmat, in aceeasi zi, de inca trei baietei si doua fetite.  Toti cei 6 micuti sunt sanatosi si au primit note maxime de la medici. Anul trecut, de Pasti, la Sibiu s-au nascut patru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cioaba a respectat traditia pascala

Ca in fiecare an, autointitulatul Rege al Romilor, Florin Cioaba, a tinut slujba de Inviere la Biserica Penticostala Filadelfia din Sibiu, dupa care a calcat pragul fiecarui supus in parte, pentru a-i binecuvanta masa si familia. Florin Cioaba , autointitulatul rege al romilor, a tinut slujba in ziua de Inviere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro