Weekend cu amenzi si dosare penale pentru soferii certati cu legea

In weekend politistii rutieri au dat iama in soferii certati cu legea. Au ramas fara permis 27 de conducatori auto si alti mai bine de 400 s-au ales cu amenzi usturatoare. Valoarea sanctiunilor este de peste 125 de mii de lei. Atunci cand a fost vorba despre abateri cu iz de infractiune, oamenii legii au intocmit dosare penale.

In dintre cazuri, pe langa faptul ca erau beti, cei aflati la volan nu detineau nici permis de conducere. In unul din cazuri un barbat in varsta de 43 de ani din Barghis a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor in ciuda deplasarii haotice. Politistii au pornit urmarirea, barbatul a derapat si a ajuns in sant insa a reusit sa redreseze autoturismul si sa goneasca mai departe cu oamenii legii pe urmele lui. Distractia barbatul s-a incheiat insa in urmatorul viraj, in centrul Ighisului Vechi unde a ajuns din nou in sant. Aici barbatul a incercat sa fuga insa a gost prins de politisti. In cazul lui etilotestul a aratat o valoare de 1,36 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua investitie pentru modernizarea zonelor din cartiere

Municipalitatea sibiana continua investitiile in cartiere. Dupa ce au fost modernizate parcarile si aleile din zona Calea Cisnadiei-Mihai Viteazu-Nicolae Iorga, drumarii sunt acum invitati “ sa treaca strada”. se pun la bataie peste 13 milioane de lei pentru modernizarea perimetrului delimitat de strazile Iorga-Cisnadiei-Rahovei-Mihai Viteazu. Investitia prevede modernizarea retelelor de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro