Hila Ovidiu

La aproape o jumatate de an de la incidentele din centrul Bucurestiului, se anunta un nou protest. Acesta este programat pentru data de 10 ianuarie. “Vrem in Europa, nu dictatura!”, este sloganul sub egida caruia se intalnesc manifestantii.

Cei de la “Rezist” pregatesc un nou miting de amploare. Protestul vine la aproape o jumatate de an de la manifestarea stradala din 10 august cand, veniti acasa sa protesteze, cei din diaspora au fost intampinati de jandarmi cu violenta.

“Vrem Europa, nu dictatura” este sloganul sub care se vor reuni protestatarii in Bucuresti. Mitingul va avea loc in fata Ateneului.  Acesta este organizat fix in momentul in care, la Ateneu, are loc ceremonia de preluare a presedintiei rotative a UE de catre Romania in prezenta celor mai de seama oameni ai Uniunii Europene.

Protestul este programat sa inceapa cu ora 19.00. Mobilizarea s-a facut, ca de obicei pe facebook, mii de persoane confirmandu-si pana acum participarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

16 sibieni au solicitat ajutorul medicilor dupa ce au cazut pe gheata

Gheata inca da de furca sibienilor. Numai in ultima noapte au ajuns la spital mai bine de 15 persoane cu entorse, luxatii sau fracturi. Numarul celor care au cerut ajutorul ortopezilor de la inceputul anului si pana in prezent se ridica la peste 60 de persoane. Numarul celor care ajung […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro