420 de sanctiuni aplicate soferilor certati cu legea

0
650

Sfarsitul anului trecut sau inceputul lui 2019 au adus ghinion si soferilor certati cu legea. Politistii au aplicat 420 de sanctiuni si au  intocmit 10 dosare penale.

Politistii rutieri spun ca din 29 decembrie 2018 si pana in 2 ianuarie 2019 au aplicat amenzi in valoare totala de 168 de mii de lei. Au fost sanctionati sub diverse forme un numar 420 de conducatori auto. Au fost amendati aproape 300 de conducatori auto care au urcat la volan dupa ce au consumat alcool. 32 dintre acestia au ramas si fara permisul de conducere. Altor 10 le-au fost intocmite dosare penale. Alcoolemiile de dosar penal au variat intre 0,54 si 1,44 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Campion la capete de cercetare penala este un constantean in varsta de 44 de ani care este banuit ca ar fi sustras un autoturism din curtea unei societati comerciale pe care l-a condus, fara a detine permis de conducere si cu o alcoolemie in sange aproape de coma pana pe DN 14, in zona Viile Sibiului, unde a fost oprit de politisti.

Acesta este acum cercetat pentru conducere fara permis, conducere sub influenta alcoolului si furt in scop de folosinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.