5000 de doze de vaccin disponibile

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! Au mai ramas doar putin peste 5 mii de doze de vaccin antigripal! Daca sunteti in grupele de risc nu ezitati sa intrebati medicul de familie cu privire la programul gratuit de imunizare impotriva gripei.

Pana la momentul de fata au fost imunizati peste 9 mii de sibieni. 4520 dintre acestia sunt batrani cu varste de peste 65 de ani. S-au mai vaccinat aproape 2400 de bolnavi cronici, 523 de persoane din centrele de octrotire sociala, aproape 270 de cadre medicale, 12 femei insarcinate si 23 de persoane care acorda asistenta medicala, sociala sau de ingrijire la domiciiliu.

Pana la momentul de fata in judetul nostru a fost inregistrat un singur caz de gripa. Este vorba despre un tanar in varsta de 20 de ani care a necesitat internare.

Medicii spun ca vaccinarea este singura metoda sigura de protectie antigripala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Portughezii cauta agricultori din Romania pentru cules de zmeura

Se cauta agricultori pentru Portugalia. Sunt puse la bataie 300 de locuri de munca pentru culegatori de zmeura. Selectiile se fac in Roman si Braila. Ambele selectii se vor desfasura incepand cu ora 09.00. Cei care vor sa se inscrie trebuie sa depuna la Serviciul Eures un dosar care sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro