400 de romi au beneficiat de „Dreptul la proprietate”

Hila Ovidiu

Sute de romi din Iacobeni si Mosna au acte legale pe case. Acestia au fost ajutati sa isi obtina documentatiile necesare cu ajutorul unui proiect lansat de Consiliul Judetean. Pentru Iacobeni s-a alocat suma de aproape 182 de mii de lei, iar pentru Mosna peste 185 de mii de lei.

index400 de romi din Iacobeni si Mosna au beneficiat de programul „Dreptul la proprietate”. In cadrul acestor proiecte europene romilor li s-a intocmit documentatia necesara pentru a intra in legalitate cu imobilele in care locuiesc. Acesta a fost insa doar inceptul. Alti cateva sute de romi spera sa aiba parte de astfel de proiecte menite sa le aduca in legalitate casele pe care si le-au construit cel putin teoretic ilegal. Valoarea totala a proiectului implementat la Iacobeni a fost de peste 181 de mii de lei, iar cea aferenta comunei Mosna a depasit 185 de mii de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta romani dornici sa munceasca in strainatate

Atentie sibieni! Angajatorii germani si-au facut deja lista cu posturi disponibile pentru anul viitor. Primele tari care au anuntat ca sunt in cautare de forta de munca in Romania sunt Germania, Danemarca si Spania. Agentii economici din spatiul european se arata tot mai interesanti de forta de munca provenita din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro