4 reptile noi

Hila Ovidiu

Mini gradina zoo deschisa la Muzeul National Brukenthal. Casa Albastra gazduieste o expozitie de reptile vii. Aceasta este deschisa de mai multa vreme in Sibiu dar de curand s-a imbogatit cu 4 noi exponate.

Din aceasta saptamana expozitia de reptile vii deschisa la Casa Albastra s-a imbogatit cu 4 noi exemplare. Acestea sunt o cobra egipteana, o soparla Tegu, o agama din Australia si un Gekko de zi din Madagascar. In expozitie sunt insa si animale cu care micutii nu se pot juca.Un alt mare spectacol pentru vizitatori este hranirea animalelor. La acest capitol crocodilul este vedeta momentului. Tot vizitatorii sunt si cei care boteaza animalele. Asa un sarpe sobolan a primit numele de Pepsy, un alt sarpe regal de aceasta data a fost botezat Zuzu, cuplul de igoane sunt Bonie si Clyde, iar Jojo este un superb exemplar de piton tigrat. Expozitia poate fi vizitata si de catre grupuri de copii. Ba mai mult, daca vin cu clasa, acestia beneficiaza si de reduceri.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jucator nou la CSU

CSU Atlassib s-a intarit cu inca un pivot. Marjanovic va juca la Sibiu, dupa ce a semnat cu CSU si a fost legitimat de catre clubul. Marjanovic nu va fi folosit cel mai probabil in meciul cu Energia Rovinari. Echipa de baschet CSU are un jucator nou. Pivotul sarb Milos […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro