4 masini sparte in doar o zi

Hila Ovidiu

Hotii specializati pe furturi din auto au dat iama in masinile sibienilor. Patru autoturisme au fost sparte intr-o singura zi. Politistii spun ca primii care au gresit au fost chiar proprietarii automobilelor pentru ca au lasat la vedere, in masina, bunuri de valoare.

furt-masiniIntr-o singura zi, in municipiul Sibiu, au avut loc 4 furturi din auto. Toti pagubitii au depus plangere la Politie. Masinile au fost sparte in timp ce se aflau parcate in diferite zone ale orasului. In ceea ce priveste fenomenul furturilor din auto politistii spun ca parte din vina o au tocmai posesorii de autoturisme care isi lasa la vedere in masina bunuri de valoare. Din cele 4 masini pradate de hoti in doar cateva ore au disparut genti si borsete cu documente si bani dar si un apararat radio cu CD. Pentru a nu deveni victime sigure ale hotilor specializati pe furturi din auto politistii rutieri va dau cateva sfaturi. Atunci cand plecati din masina nu uitati sa ascundeti gps-ul, radio-ul sau alte gadget-uri. Chiar daca va duceti numai pana la magazin nu lasati masina descuiata, nu lasati geanta in autoturism si nu lasati la vedere laptopuri, tablete si telefoane mobile. Luati-le cu dumneavoastra! Hotii stiu sa caute si in torpedo!!! Nu lasati bagaje cu obiecte de mare valoare nici in portbagaj chiar daca acesta este incuiat. Parcati masinile in spatii special amenajate, de preferinta supravegheate cu camere de luat vederi. Daca nu gasiti astfel de parcari lasati masina in spatii iluminate. Nu pastrati in masina permisul de conducere, certificatul de inmatriculae sau alte acte ale masinii. Lasandu-le hotilor la indemana astfel de documente nu faceti altceva decat sa ii invitati sa va fure masina cu totul. Avand actele masinii o pot vinde mai departe sau chiar pot sustine ca masina le apartine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul, un imens santier

Sibiul s-a transformat intr-un adevarat santier. Se lucreaza pe aproximativ 20 de strazi. In ritm alert se intervine si pentru constructia podului peste Cibin respectiv a Viaductului Kogalniceanu. Cea mai mare lucrare derulata in momentul de fata in municipiul Sibiu este constructia viaductului Mihail Kogalniceanu. Este si cea mai scumpa. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro