4 in 1 la…infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

Infracţiuni la pachet, comise de o singura persoana. Este vorba despre un barbat de 39 de ani care a fost prins beat la volan, fara permis, cu masina neinmatriculata si cu placute false de inmatriculare. Barbatul risca sa ajunga dupa gratii.

Politistii l-au tras pe dreapta pe barbatul in varsta de 39 de ani in localitatea Slimnic. Oamenii legii au fost socati cand au inceput cercetarile. Barbatul se facea vinovat concomitent de 4 infractiuni la regimul circulatiei. In urma verificarilor oamenii legii au constatat faptul ca barbatul era beat. Avea o alcoolemie de 1,17 miligrame de alcool pur in aerul expirat. Ba mai mult, nu detinea nici permis de conducere. Pe deasupra masina pe care o conducea nu era inmatriculata. Ca si cum toate astea nu erau de ajuns barbatul ii si montase masinii placute false de inmatriculare. Omul s-a ales cu dosar penal cu 4 capete de acuzare si risca sa ajunga dupa gratii pentru faptele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copiii ai caror parinti lucreaza in strainatate, in vizorul Primariei

Municipalitatea monitorizeaza situatia copiilor ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate. Legea spune ca inainte cu 40 de zile de plecare parintii au obligatia de a anunta la primarie parasirea tarii si faptul ca in urma ramane unul sau mai multi minori. La momentul de fata in evidentele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro