4 arestati si peste 600 de amendati

Hila Ovidiu

Peste o mie de politisti au actionat in ultimele zile pe intreg judetul pentru a preveni si combate faptele antisociale. Acestia au constatat peste 100 de infractiuni, majoritatea in flagrant delict si au impartit amenzi sau chiar i-au arestat pe faptasi. Cuantumul sanctiunilor contraventionale a fost de peste 220 de mii de lei.

La dispozitia sefului Poliriei Romane in intreaga tara in ultimele zile au avut loc activitati intensificate de prevenire si combatere a faptelor antisociale. La Sibiu au lucrat la foc continuu mai bine de o mie de politisti. Rezultatele nu au intarziat insa sa apara. Cei 1140 de politisti de la diferite structuri au actionat in intreg judetul si au constatat peste o suta de infractiuni acestia au aplicat amenzi in valoare de 229 mii de lei. Dintre cele 103 infractiuni constatate 80 au fost in flagrant delict. In cadrul acestora au fost identificate 73 de persoane suspecte de savarsirea unor infractiuni. Dintre acestea 15 au fost retinute initial iar 4 au primit arestare. Pe domenii, politistii de la Arme si Substante Periculoase au constatat 7 infractiuni, cei de la investigarea fraudelor au avut de verificat peste 600 de unitati comerciale iar politistii rutieri au constatat 23 de infractiuni la regimul circulatiei, au suspendat 63 de permise de conducere, 23 de certificate de inmatriculare si au aplicat 113 amenzi vitezomanilor si 44 celor care urca la volan sub influenta bauturilor acoolice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Seceta din vara a scumpit cartofii

Seceta i-a lasat pe agricultori fara productie in vara si pe cumparatori fara bani in iarna. Preturile la majoritatea legumelor si fructelor aproape s-au dublat fata de ultimele 3 luni ale anului trecut. Dovada stau cartofii care de la un leu pentru kilogram au ajuns in ianuarie la 2 lei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro