37,12%dintre sibieni au votat

Hila Ovidiu

Romanii si-au ales duminica legiuitorii. Pe cod galben de ninsori cei cu adevarat patrioti au mers sa isi decida soarta. Numai ca unii sibieni nu au prea au stiut ce voteaza.

Sute de mii de sibieni au indurat vremea deosebit de capricioasa si au mers duminica la urne. Acestia si-au ales viitori parlamentari in speranta ca daca alesii isi fac treaba, Romania se va transforma intr-o tara prospera. Votantii au mers in mare parte sa isi exercite dreptul constitutional dupa ora pranzului cand au iesit de la biserica. Cu totii au spus insa ca isi doresc pensii mai mari, salarii decente, servicii medicale de calitate, alocatii pentru copiii saraci si un nivel de trai mai ridicat. Au fost insa si sibieni care au venit la vot pur din constiinta civica fara a sti insa de ce sunt chemati la urne. O femeie din Rasinari ne-a spus spre exemplu ca dansa a venit sa voteze presedintele. In ceea ce priveste prezenta la vot la nivelul intregii tari, Sibiul nu a fost unul dintre judetele cu numar ridicat de votanti prezenti la urne. Ba din contra. La primele estimari de duminica judetul nostru era pe penultimul loc in ceea ce priveste prezenta la vot. 37,12 la suta dintre cei cu posibilitate de vot si-au si exercitat dreptul oferit de constitutie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iarna va poate da batai de cap

Iarna si-a intrat pe deplin in drepturi parca mai devreme de obicei. Sunt ani buni de cand in Sibiu n-a mai cazut atata zapada. Medicii ne ofera cateva sfaturi utile pentru a scapa de bolile de sezon.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro