3,4 milioane de lei pentru deszapezire in Sibiu

Hila Ovidiu

3,4 milioane de lei! Atat a alocat municipalitatea sibiana pentru deszapezire. Contractul este atribuit aceleiasi firme care s-a ocupat de curatarea de zapada a orasului si in sezonul rece trecut. Atunci firma in cauza a fost amendata de doua ori intr-o saptamana pentru ca nu a respectat prevederile contractuale.

Deszapezirea se va face in acest an in Sibiu de catre aceeasi firma care s-a ocupat de curatarea strazilor anul trecut. Aceasta a reusit sa obtina contractul in urma unei negocieri la care au mai participat si alte 3 firme. Se pare ca firma sibiana a fost singura care a intrunit conditiile de performanta pentru a castiga contractul. Suma maximala alocata este de 3,4 milioane de lei.

Reprezentantii municipalitatii spun ca s-a recurs la negociere directa dupa ce s-a intarziat cu procedura pentru incheierea unui contract multianual. Conform caietului de sarcini firma care a luat contractul va trebui sa actioneze in caz de ninsori cu 13 autospeciale pentru indepartatul mecanizat al zapezii si imprastierea de material antiderapant, 6 utilaje dotate doar cu plug fara sararita si 16 utilaje pentru transportul zapezii. Cei de la primarie au verificat existenta utilajelor inaintea semnarii contractului.

Culmea este ca firma careia i-a fost atribuit contractul in acest an a fost amendata de doua ori in sezonul rece trecut tocmai pentru ca nu a a curatat zapada asa cum trebuie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pregatiri pentru un nou parc in Sibiu

Primaria se pregateste sa construiasca cel mai modern parc din oras.  Acesta va fi realizat in zona Tilisca pe spatiul unde demult a fost un depozit de materiale de constructii. Cu o valoare de aproximativ 3 milioane de euro, parcul va avea alei pietonale din piatra naturala, piste moderne pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro