31 de propuneri pentru o mobilitate urbana mai buna

Hila Ovidiu

Planul de Mobilitate Urbana Durabila al Sibiului este pus in dezbatere publica. Sibienii interesati sa participe la dezbateri o pot face joi incepand cu ora 11.00 la Teatrul Gong.

Banii pentru realizarea acestui studiu provin de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Elaborarea Planului de Mobilitate Urbana Durabila a Municipiului Sibiu a inceput inca din luna martie a acestui an iar pana la momentul de fata au fost realizate 31 de propunere de proiecte menite sa imbunatateasca mobilitatea in oras dar si conexiunile cu localitatile invecinate. Cei interesati sa isi spuna punctul de vedere cu privire la cele peste 30 de propuneri o pot face joi incepand cu ora 11.00 in cadrul dezbaterii publice ce va avea loc la Teatrul Gong.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai indragit ierarh crestin este sarbatorit marti

Crestinii il sarbatoresc marti pe Sfantul Nicolae. Acesta mai este denumit in popr si ca Facatorul de Minuni. Sfantul este ocrotitorul saracilor. San-Nicoara, Sfantul Nocolae, ocrotitorul saracilor, sau Sfantul Darurilor si Milosteniei se sarbatoreste in fiecare an la data de 6 decembrie. Credinta crestina spune ca este cel mai cunoscut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro