30 de furturi din locuinta in 2 luni

Hila Ovidiu

Protejati-va casele! Politistii spun ca numarul furturilor de locuinta a crescut considerabil in acest an. Numai pana la inceputul lunii martie au fost raportate 30 de spargeri de locuinte. Din casele oamenilor hotii au plecat cu bani, bijuterii, electronice si electrocasnice.

Politistii spun ca anul acesta s-au raportat in medie aproximativ 15 furturi din locuinta pe luna. Oamenii legii ii sfatuiesc pe sibieni sa isi ia masuri de precautie chiar si atunci cand acestia sunt acasa. Nu putine au fost cazurile in care hotii au intrat pe furis, au furat ce s-a putut si s-au facut nevazuti. Si toate astea in conditiile in care proprietarii locuintelor se aflau in bucatarie sau se uitau la televizor.

Paza buna trece primejdia rea! Asa ca pe cat posibil trebuie montate camere de supraveghere si sisteme de alarma in caz de efractie. De cele mai multe ori simpla prezenta a acestora ii face pe hoti sa se gandeasca de doua ori daca sa dea sau nu lovitura. Sistemele de siguranta sunt cu atat mai necesare cu cat in acelasi imobil se afla si sediul unei societati comerciale. In cazul acesteia se recomanda apelarea la un evaluator de risc pentru a putea obtine securizarea corecta a cladirii. In ceea ce priveste apartamentele la bloc politistii le recomanda proprietarilor sa incuie intotdeauna usa de la intrare si sa se asigure ca aerisirea locuintei se face doar cu geamul rabatat si numai cand este cineva acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suspect de crima la doar 14 ani

Crima socanta intr-o localitate din Sibiu. Un adolescent si-a ucis o cunostinta pentru ca aceasta a refuzat sa ii dea tigari. Anchetatorii spun ca victima in varsta de 70 de ani a avut parte de o moarte extrem de violenta. Anchetatorii spun ca oribila crima a avut loc in localitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro