3 pachete de strazi scoase la licitatie

Hila Ovidiu

Primaria Sibiu a lansat procedura de achizitie pentru modernizarea primelor 3 pachete de strazi din fondurile BERD. Lucrarile licitate vor avea loc in cartierele Lupeni, Marmelada si zona Obor. Primul lot scos la licitatie este format din strazile Porumbeilor, Randunelelor, Anul 1907, Armoniei si Traian. Cel de-al doilea pachet vizeaza 6 strazi din cartierul Marmelada. Vorbim aici despre strazile Marului, Parului, Visinilor, Fragilor, Prunelor si Nucului. Ultimul lot pentru care s-a lansat procedura de achizitie este compus din strazile Berzelor, Gheorghe Sincai, Salciilor, Oltului, Octavian Smighelschi si Calan. Agentii economici interesati sa participe la licitatie trebuie sa isi achizitioneze documentatia specifica. Pretul acesteia este de 400 de lei. Ofertele pot fi depuse pana in 25 aprilie la ora 10.00. Contractele vor prevedea modernizarea carosabilului si a trotuarelor dar si reabilitarea retelelor de utilitati.
Acestea sunt primele 17 strazi care vor intra in lucru cu bani din imprumutul luat anul trecut de catre Primarie de la BERD. Acesta are o valoare de 15 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retinut pentru conducere fara permis

Retinut de politisti pentru ca a condus fara permis. Este vorba despre un barbat din Jina in varsta de 47 de ori care a fost prins in repetate randuri la volan desi i-au mai fost intocmite dosare penale pentru conducere pe drumurile publice fara a detine permis. Pentru ca sfidat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro