3 furturi intr-o zi

Hila Ovidiu

Apropierea sarbatorilor ii face pe multi sa intre in magazine dar sa fure, nu sa cumpere. Este si cazul a doua femei si un barbat care au incercat sa sustraga produse alimentare si nealimentare din trei societati comerciale. Cei trei au fost prinsi de paznicii magazinelor si dati pe mana Politiei.

Politistii sibieni au fost chemati sa faca cercetari in 3 cazuri de furt din societati comerciale. Autorii furturilor sunt o tanara de 22 de ani din Sibiu, o alta de 27 de ani din Talmaciu si un barbat de 42 de ani din Seica Mare. Cei trei au fost surprinsi de paznicii magazinelor in timp ce incercau sa sustraga produse alimentare si nealimentare. Desi prejudiciul a fost recuperat in totalitate si inapoiat magazinelor, cei trei sunt in continuare cercetati de catre politistii sibieni sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Politistii sibieni se asteapta ca in aceasta perioada numarul furturilor din magazine sa creasca dat fiind faptul ca se apropie sarbatorile de iarna si cei mai multi oameni din lipsa banilor nu vor avea ce sa puna pe masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Caine dresat pentru salvamont

Serviciul Salvamont Sibiu va avea in curand un caine instruit special pentru a cauta persoane pierdute in munti. Vorbim aici despre cei prinsi de avalansa. In acest sens a fost semnat un protocol cu Centrul Chinologic Sibiu. Pentru a ajunge cat mai repede la oamenii prinsi de avalansa in munti, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro