3 accidente rutiere in doar cateva ore.

Hila Ovidiu

3 accidente rutiere s-au produs in cursul zilei de vineri. In toate au fost implicati pietoni. Primele doua evenbimente s-au produs la orele diminetii, ultimul la orele pranzului. In cel de-al treilea accident rutier, victimele au fost 2 copii care se intorceau de la scoala.

Primele doua evenimente rutiere au avut loc in cursul diminetii. In cel de la ora 07.00 un barbat a fost grav ranit chiar pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportata inconstienta la spital. Victima celui de-al doilea accident este un barbat in varsta de 90 de ani care a incercat sa traverseze neregulamentar. Cel de-al treilea eveniment rutier a avut loc in zona Vasile Aaron din Sibiu. vinovat de producerea acestui eveniment rutier este un sofer de taxi care a acrosat pe trecerea de pietoni doi copii cu varste de pana in 12 ani. Cei doi se intorceau de la scoala. Ambii au fost transportati la spitalul Luther. Doar unul dintre copii a suferit un hematom frontal stang. Politistii le recomanda atat pietonilor cat si soferilor sa fie atenti la trecerile pentru pietoni. Conducatorii auto trebuie sa aiba in vedere faptul ca in apropierea trecerilor trebuie sa reduca viteza si chiar sa opreasca masina in situatia in care sunt pietoni care doresc sa traverseze. Pietonii sunt sfatuiti sa treaca strada numai prin spatii special amenajate si numai atunci cand semaforul adresat lor are culoarea verde sau, in lipsa acestuia, atunci cand s-au asigurat temeinic ca au fost vazuti de catre conducatorii auto si acestia pot opri masina in conditii de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

50 de ani de administratie romaneasca, in harti expuse la Biblioteca Astra

Expozitie inedita la Biblioteca Astra. Pot fi admirate harti prea putin cunoscute publicului larg ce infatiseaza ultimii 50 de ani de la ultima reorganizare administrativa a Romaniei. Expozitia gazduita de foaierul bibliotecii poate fi vizitata pana la finele acestei luni. Expozitia cartografica „Judetul Sibiu-50 de ani de la ultima reorganizare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro