3 accidente in doar cateva ore

Hila Ovidiu

3 accidente s-au produs in judetul nostru in mai putin de 2 ore. In urma celui mai grav dintre ele au rezultat 4 victime.

Primul acident a avut loc joi dimineata in jurul orei 06.00 in Agnita unde un sofer in varsta de 24 de ani  nu a acordat prioritate la trecerea pentru pietoni accidentand o femeie in varsta de 50 de ani. Victima a fost dusa la spital. O ora mai tarziu a avut loc cel de-al doilea accident rutier,  la iesirea din Cisnadiei. Aici , pe fondul undei depasiri neregulamentare doua autoturisme s-au ciocnit. 4 persoane au fost ranite iar traficul s-a desfasurat cu dificultate in zona pentru mai bine de o ora. In jurul orei 08.00 in localitatea Saros pe Tarnave, tot pe fondul unei depasiri neregulamentare a avut loc si cel de-al treilea eveniment rutier. In urma acestuia au fost ranite 3 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oferta turistica a Sibiului, prezentata publicului la doua din cele mai mari targuri de profil din Europa

Sibiul isi promoveaza oferta turistica la Targurile de Turism de la Viena si Stuttgart. Primul dintre ele are loc in perioada 11.14 ianuarie iar cel de-al doilea din 13 si pana in 21 ianuarie. Primul dintre targuri, cel de la Viena, a inceput deja si dureaza pana in 14 ianuarie. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro