28 de interventii pe zi

Hila Ovidiu

2014 a fost un an greu pentru cei de la ISU. Au avut aproximativ 10 mii de interventii. Mai bine de 9 mii dintre acestea au fost cazuri medicale asistate de SMURD.

isu1Peste 9 mii de interventii au vizat cazuri de urgenta asistate de SMURD. Pompierii au luptat cu flacarile in locuinte in 208 cazuri. Au mai intervenit pentru stingerea a 76 de incendii de vegetatie, 51 de cazuri de asistenta a persoanei, 23 de misiuni pirotehnice, 46 de actiuni comunitare, 7 pentru protectia mediului si alte 9 actiuni pentru salvarea animalelor. Pe timpul interventiilor, salvatorii au evacuat 59 de persoane. Statisticile celor de la ISU arata ca numarul interventiilor a crescut cu aproximativ 90 la suta in ultimii 19 ani. Daca in 1996 au fost inregistrate 1140 de interventi in2014 numarul lor a depasit 10 mii. In incercarea de a preveni nenorocirile pompierii au facut mai bine de 3 mii de controale preventive. In urma acestora au dat amenzi de peste 1,3 milioane de lei. Actiunile preventive au continuat si printre scolari. Au fost peste o suta la numar si de ele au beneficiat aproximativ 42 de mii de scolari si dascali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident din cauza vitezei

Viteza a facut din nou victime. Un tanar a pierdut cotrolul volanului si a intrat cu masina intr-un grup de oameni care mergeau pe marginea drumului. Totul s-a intamplat in apropiere de Sebesu de Jos. Accidentul s-a produs in jurul orei 20.00 cand in afara localitatii Sebesu de Jos, un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro