25 de lei kilogramul de carne de miel

Hila Ovidiu

Piata Cibin s-a transformat intr-un aevarat furnicar vineri. Zeci de oameni s-au ingramadit sa isi faca provizii pentru Pasti. La mare cautare a fost carnea de miel vanduta in acest an cu 25 de lei kilogramul.

mielSibienii au luat cu asalt vineri zona destinata comercializarii carnii de la Piata Cibin. Oamenii au fost in cautare de carne de miel pentru masa de Pasti. Norocosii au si gasit ceea ce cautau. Cei care nu s-au trezit insa de la primele ore ale diminetii si au ales sa merarga la piata dupa orele pranzului au stat minute bune la coada in speranta ca vor putea cumpara macar o bucata de carne de miel daca nu mielul intreg. La ora 14.00 de exemplu doar 3 comercianti mai vindeau carne. Pretul in acest an a fost de 25 de lei pentru un kilogram de carne. Comerciantii spun ca vanzarile aproape s-au dublat fata de anii anteriori iar pretul este unul bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politisti la datorie

Sute de politisti vor fi la datorie in fiecare minut in urmatoarele zile. Acestia vor veghea ca sibienii sa aiba parte de sarbatori in siguranta. Mai exact o mie de oameni ai legii sunt in alerta maxima incepand din cursul zilei de vineri. Ei vor actiona suplimentar pe langa cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro