22, ultima zi de depunere a obligatiilor fiscale

Hila Ovidiu

Atentie contribuabili!!! Trebuie sa va depuneti toate declaratiile fiscale si sa va faceti platile creantelor pana la data de 22 decembrie. Reamintim faptul ca zilele de 24 si 31 decembrie au fost zile declarate nelucratoare.

42Cei care au de platit taxe si impozite la Finante mai au timp sa o faca doar pana in data de 22 decembrie. Este ultima zi in care se mai pot face plati si se mai pot depune declaratii fiscale. Reamintim faptul ca in zilele de 24 si 31 decembrie 2014 sunt zile libere pentru angajatii din sectorul public. Asta inseamna ca toate ghiseele vor fi inchise. De asemenea, zilele de 25, 26 decembrie anul curent, respectiv 1 si 2 ianuarie 2015 sunt zile de sarbatoare legala asa ca nu se lucreaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biciclist accidentat de o soferita neatenta

La Sibiu daca nu sunt accidente cu pietoni sunt cu…biciclisti. Un ghinionist a ajuns la spital dupa ce s-a lovit cu bicicleta de portiera deschisa de o soferita neatenta. Accidentul s-a produs in jurul ore 09.00 dimineata. De vina pentru producerea acestui eveniment rutier este o soferita de doar 22 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro