2 noi proteste avizate la Sibiu

Hila Ovidiu

Sibienii se reintorc duminica in strada. Au fost deja date aprobarile pentru doua proteste. Cel din timpul serii va fi un mars pe principalele artere ale orasului.

Duminica protestatarii ies din nou in strada. Prima manifestatie face uz de cultura si…lectura. Cea de-a doua vizeraza lupta impotriva coruptiei. Ambele proteste au fost avizate de catre Primaria Sibiului. Ora de lectura este deja la cea de-a patra editie si se va desfasura intre orele13.00 si 14. 15 in Piata Mare a orasului. Cel de-al doilea protest va incepe la ora 18.00 si este practic un mars pe cele mai importante artere ale orasului. Protestatarii vor pleca din Piata Mare si vor merge pe Gheorhge Lazar-Coposu-Zona Dumbrava, Bulevardul Mihai Viteazu-Giratoriul cu strada Rahovei si retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unda verde la supraimpozitarea terenurilor neingrijite

Primaria ii “arde” la buzunar pe proprietarii de terenuri neingrijite din oras. 12 proprietari de terenuri vor plati impozite cu 500 la suta mai mari pentru ca nu au si-au curatat pamanturile. Consilierii locali au dat unda verde supraimpozitarii terenurilor neingrijite corespunzator. 12 proprietari de pamanturi din intravilanul Sibiului vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro